De jaarlijkse twee Platformstudiedagen staan weer voor de deur: 11 en 12 april in ‘De Bergse Bossen’ in Driebergen. De studiedagen kennen dit jaar twee centrale thema’s en uiteraard weer de nodige workshops. De thema’s zijn:

 

 1. De toekomst van het bibliotheekwerk onder het motto “Als je huis verbouwd wordt is het goed om te weten hoe mooi het straks wordt. Dan kun je de chaos en de rotzooi van de verbouwing aanvaarden want het wordt mooi. Heb je echter geen beeld van die toekomst dan zie je alleen de overlast en de ellende”.

 

2. De grote druk die op werknemers wordt uitgeoefend en de (juridische) grenzen die er zijn aan wat van een werknemer verlangd kan worden. Advocaat Els Unger zal ons hier het nodige over vertellen.

 

Naast deze thema’s worden er natuurlijk weer een aantal workshops gehouden en is er ruimte voor onderlinge contacten, uitwisseling van ervaringen en ontspanning.

 

Alle informatie, programma èn inschrijving zijn hier te vinden. De inschrijving is vanaf nu geopend en we hopen en verwachten natuurlijk weer een massale deelname!

Downloads

Laat een reactie achter