Het Platform publiceert ook met enige regelmaat een nieuwsbrief. Hieronder vindt u links naar de laatste nieuwsbrieven. Onderaan deze pagina kunt u zich ook abonneren op onze nieuwsbrieven.

Platform nieuwsbrief december 2019 met o.a. Platformactiviteiten, Ontwikkelingen rondom CAO, Kort verslag afgelopen Platformstudiedag, Studiedag financiën speciaal voor OR-en in de bibliotheeksector, Platformtweedaagse in 2020: 31 maart en 1 april, Aanbod openinschrijvingen 2020 van KGCA en Gouden nieuwjaarsgroet.

Platform nieuwsbrief oktober 2019 met o.a. Studiedag ‘De instemmingsprocedure met aandacht voor arbo en duurzaam personeelsbeleid’, Ontwikkelingen rondom CAO, Studiedag financiën speciaal voor OR-en in bibliotheeksector, Platformtweedaagse in 2020: 31 maart en 1 april.

Platform nieuwsbrief mei 2019 met ‘Geslaagde Platformtweedaagse 2019’