dinsdag - 1 juni 2021
Categorieën

Iedereen snakt naar het moment dat we elkaar weer live kunnen ontmoeten. Dat horen we ook vele Platformleden. Ondanks alle onzekerheid hebben we deze bijeenkomst daarom toch alvast gepland. Onder voorbehoud dus en afhankelijk van de Coronamaatregelen. Zet 1 juni wel alvast in je agenda, zodat als het doorgaat je erbij kunt zijn.

Waar gaat deze bijeenkomst over?
Centraal staan twee tot drie onderwerpen die van belang zijn voor de bibliotheeksector. We verwachten nu dat dit de nieuwe cao en het convenant bibliotheken 2020-2023 zullen zijn maar het een en ander is afhankelijk van hoever de afspraken zijn tussen werkgeversorganisatie (VOB) en vakbonden als het gaat over de teksten van het CAO. Vandaar dat we pas in mei met een definitief programma komen. In mei kunnen we hopelijk ook overzien of het al verantwoord is om een live bijeenkomst te houdenn.

Mocht de live bijeenkomst niet doorgaan dan zullen we op 1 juni in de ochtend een Platformwebinar met één actueel thema organiseren. Zodat je in ieder geval  als OR/PVT met de ontwikkelingen in de sector mee kunt bewegen.

Inschrijvingen