donderdag - 7 november 2019
09:30 - 16:45
Categorieën

Hoe zat het ook weer precies met de instemmingsprocedure?  Wanneer kun je nu wel of beter niet de nietigheid uitroepen? Hoe kun je beter gebruik maken van je positie als OR of PVT als je een instemmingsaanvraag behandelt?  Bij veel OR-en en PVT’s is dit geen dagelijkse kost, terwijl er voor het personeel veel van afhangt. Vandaar dat we in de studiedag de puntjes op de i zetten.

Daarbij hebben we ook aandacht voor het arbo beleid en duurzaam personeelsbeleid. Welke OR of PVT wil zich niet inzetten voor gezonde werknemers die met plezier tot aan hun pensioen kunnen werken. Welke inspirerende voorbeelden zijn er in de praktijk?

Op deze studiedag bespreken we de arbocatalogus van jullie sector en hoe je deze kunt gebruiken voor betere arbeidsomstandigheden voor jouw collega’s.

Daarnaast kijken we naar ander bedrijfsregelingen die  duurzaam personeelsbeleid bevorderen.  Je kunt daarbij denken aan regelingen op het gebied van aanstellings- en bevorderingsbeleid,  scholingsbeleid, functiewaarderingssystemen,  werkoverleg en  generatie pact.  Wat hebben de verschillende categorieën medewerkers nodig zodat ze met plezier hun werk kunnen doen en blijven doen.  Wat zijn de aandachtspunten voor een OR of PVT?

Inschrijvingen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Downloads